Bedrijfsgegevens
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Type Business:Distributeur / groothandelaar , Fabrikant , kleinhandelaar , Service
  • Main Mark: Afrika , Americas , Azië , Caribbean , Oost Europa , Europa , Midden-Oosten , Noord-Europa , Oceanië , West-Europa , Wereldwijd
  • Exporteur:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Beschrijving:Dragende Kanaal Rolling Machine,Steel Channel Forming Machine,Gips Ceiling Channel Forming Machine
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Dragende Kanaal Rolling Machine,Steel Channel Forming Machine,Gips Ceiling Channel Forming Machine
Title
  • Title
  • Alle
Product Categorie
online service
http://nl.jcxsteelrollformer.comScan om te bezoeken

Draagkanaal Ceiling Rolling Forming-apparatuur

Delen op:  
    betaling Type: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. orde: 1 Set/Sets
    Levertijd: 30 dagen

Basis informatie

Model:  carrying channel

Additional Info

produktiviteit: 30sets/Month

Plaats van herkomst:  China

Capaciteit van de levering: 30sets/Month

Beschrijving



draagkanaal plafond rolvormmachine
Draagkanaal Plafondrolvormmachine
Draagkanaal Plafondrolvormmachine

Draagkanaal Plafondrolvormmachine
Draagkanaal Plafondrolvormmachine
Draagkanaal Plafondrolvormmachine






1: onze voordeel:

1): fabrieksleveringsprijs.

2): we hebben geëxporteerd voor meer dan 10 jaar.

3): Onze klanten komen uit ongeveer 40 landen.

4): We hebben het professionele onderzoeksteam. Wij kunnen de machine volgens uw vereiste maken.

5): Hoogwaardig en hoogwaardig ontwerp

2.Specification


3.Component
1. Handmatige Decoiler --- 1Stel
2.Voedingsmateriaalapparaat --- 1Stel
3.Roller Voormalig apparaat --- 1Stel
4. Hydraulische Snijapparaat --- 1 Set
5.Hydraulic station --- 1Set
6. PLC Schakelkast
7. Productie rekken --- 1 sets

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Product Categorie : Light Gauge Steel Framing Forming Machine > Dragend kanaalbroodje dat machine vormt

Product afbeelding
  • Draagkanaal Ceiling Rolling Forming-apparatuur
  • Draagkanaal Ceiling Rolling Forming-apparatuur
  • Draagkanaal Ceiling Rolling Forming-apparatuur
  • Draagkanaal Ceiling Rolling Forming-apparatuur
E-mail naar dit bedrijf
  • *Onderwerp:
  • *berichten:
    Uw bericht moet tussen 20-8000 tekens

Mobiele Website index. Sitemap


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang updates, aanbiedingen, grote prijzen, kortingen

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden
Communiceren met de leverancier?leverancier
HOPE HA Ms. HOPE HA
Wat kan ik voor u doen?
chatten Nu Contacteer Leverancier