Bedrijfsgegevens
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Type Business:Distributeur / groothandelaar , Fabrikant , kleinhandelaar , Service
  • Main Mark: Afrika , Americas , Azië , Caribbean , Oost Europa , Europa , Midden-Oosten , Noord-Europa , Oceanië , West-Europa , Wereldwijd
  • Exporteur:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Beschrijving:Plafondrol die machine vormt,Omega Roll vormmachine,Purlin rolvormen machine
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Plafondrol die machine vormt,Omega Roll vormmachine,Purlin rolvormen machine
Title
  • Title
  • Alle
Product Categorie
online service
http://nl.jcxsteelrollformer.comScan om te bezoeken

Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine

Delen op:  
    betaling Type: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. orde: 1 Set/Sets
    Levertijd: 40 dagen

Basis informatie

Model: omega ceiling

Additional Info

verpakkingen: standaard overzeese verpakking

produktiviteit: 30sets/Month

vervoer: Ocean,Land

Plaats van herkomst:  China

Capaciteit van de levering: 30sets/Month

Certificaat: ISO9001: 2000, Ce

GS-code: 8455221000

Haven: Tianjin

Beschrijving

goede prijs omega-plafond rolvormmachine

gespecialiseerde fabrikant van plafond rolvormen machine, dakplaat vormen machine, tee bar plafond machine, enz. Verschillende ontwerpen kunnen worden aangepast als uw verzoek.

Onze omega-plafond vormmachine is samengesteld uit dubbele hoofd handmatige decoiler, hoofdvormmachine, hydraulische snijmachine. Met servomotor volgsysteem, max snelheid kan 45 meter per minuut zijn.

gespecialiseerde fabrikant van

Dubbellaags beledigde sluiterdeur vormmachine

Roldeur rolvormen machine

Knipperende vormmachine

Ridge Capping vormmachine

Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine





3. Component van omega furring kanaal rolvormmachine
1. Handmatige Decoiler --- 1Stel
2.Voedingsmateriaalapparaat --- 1Stel
3.Roller Voormalig apparaat --- 1Stel
4. Hydraulische Snijapparaat --- 1 Set
5. Hydraulische station --- 1 Set
6. PLC-schakelkast
7. Productie rekken --- 1 sets

Technical parameters of furring roll forming machine
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 
Corner Of Factory

Product Categorie : Light Gauge Steel Framing Forming Machine > Dubbel Furring plafond Roll vormen Machine

Product afbeelding
  • Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
  • Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
  • Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
  • Goede prijs Omega plafond Roll vormen Machine
E-mail naar dit bedrijf
  • *Onderwerp:
  • *berichten:
    Uw bericht moet tussen 20-8000 tekens

Mobiele Website index. Sitemap


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang updates, aanbiedingen, grote prijzen, kortingen

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden
Communiceren met de leverancier?leverancier
HOPE HA Ms. HOPE HA
Wat kan ik voor u doen?
chatten Nu Contacteer Leverancier