Bedrijfsgegevens
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Type Business:Distributeur / groothandelaar , Fabrikant , kleinhandelaar , Service
  • Main Mark: Afrika , Americas , Azië , Caribbean , Oost Europa , Europa , Midden-Oosten , Noord-Europa , Oceanië , West-Europa , Wereldwijd
  • Exporteur:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Beschrijving:Draagmachine voor rolvormen,Kanaal vormmachine,Plafond vormmachine
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Draagmachine voor rolvormen,Kanaal vormmachine,Plafond vormmachine
Title
  • Title
  • Alle
Product Categorie
online service
http://nl.jcxsteelrollformer.comScan om te bezoeken

Draagkanaal Plafond rolvormen machine

Delen op:  
    betaling Type: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Min. orde: 1 Set/Sets
    Levertijd: 40 dagen

Basis informatie

Model:  carrying channel

Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

Main Power Of Motor: 7.5kw

Driving Of Machine: By Gear

Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

Diameter Of Shaft: 50mm

Structure Of Machine: Welded Box Structure

Color Of Machine: Blue Or As Your Request

Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

verpakkingen: standaard verpakking

produktiviteit: 30sets/Month

merk: ODM

vervoer: Ocean,Land,Air

Plaats van herkomst:  China

Capaciteit van de levering: 30sets/Month

Certificaat: CE

GS-code: 8455221000

Haven: TIANJIN

Beschrijving


Draagkanaal Plafond rolvormen machine

De rolvormmachine met draagkanaal is ontworpen voor de productie van c-vormige kanalen die worden gebruikt voor het bouwen van lichtgewicht of lichte plafonds.


Als een van de rolvormmachines voor de productie van lichtgewicht of lichte stalen frames, produceert een rolkanaalrolvormmachine of hoedkanaalrolvormmachine continu en automatisch metalen vlamkanalen of hoedkanalen uit gegalvaniseerd staal met een dikte van 0,6-1,2 mm als hoofdcomponenten van stalen dakspanten op lichte of lichte gebouwen.

Gespecialiseerde fabrikant van rolvormen machine, framing machine, vangrail vormmachine, verschillende ontwerpen kunnen worden aangepast als uw verzoek.

Draagkanaal Plafond rolvormen machine
Draagkanaal Plafond rolvormen machine

Draagkanaal Plafond rolvormen machine

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Product Categorie : Light Gauge Steel Framing Forming Machine > Gipsplaten Partiton Profiel Vormmachine

Product afbeelding
  • Draagkanaal Plafond rolvormen machine
  • Draagkanaal Plafond rolvormen machine
  • Draagkanaal Plafond rolvormen machine
  • Draagkanaal Plafond rolvormen machine
E-mail naar dit bedrijf
  • *Onderwerp:
  • *berichten:
    Uw bericht moet tussen 20-8000 tekens

Mobiele Website index. Sitemap


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang updates, aanbiedingen, grote prijzen, kortingen

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden
Communiceren met de leverancier?leverancier
HOPE HA Ms. HOPE HA
Wat kan ik voor u doen?
chatten Nu Contacteer Leverancier