Communiceren met de leverancier? leverancier
HOPE HA Ms. HOPE HA
Wat kan ik voor u doen?
chatten Nu Contacteer Leverancier

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Product List

Thuis > Product List > Light Gauge Steel Framing Forming Machine > Dubbel Furring plafond Roll vormen Machine > Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond

PRODUCT CATEGORIES

Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond
Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond
Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond
Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond

Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond

betaling Type: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Levertijd: 40 dagen

Basis informatie

    Model: JCX_furring

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    verpakkingen: standaard zeewaardig pakket

    produktiviteit: 30sets/Month

    vervoer: Ocean,Land

    Plaats van herkomst:  China

    Capaciteit van de levering: 30sets/Month

    Certificaat: CE ISO SGS

    GS-code: 84552210

    Haven: Tianjin

Beschrijving

Eén machine om minstens twee of meer verschillende ontwerpen van plafondkanaal te maken.

Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond delen een hoofdframe, twee verschillende vormsystemen om verschillende ontwerpen te produceren (c / u / omega / t).


Stuur ons uw vereisten, laat ons de beste voorstellen voor u ontwerpen!


Model nr .: dubbele furring

Type snijden: Hydraulische vorm
Lengte van de machine: 25 meter per minuut
Kleur van de machine: blauw of als uw verzoek
Rijden van de machine: versnellingsbak en ketting
Handelsmerk: JCX OR OEM
Transportpakket: bedekt met plastic folie
Specificatie: VU60 * 27
Oorsprong: China
HS-code: 84552210



Dubbel Lijn Plafond Furring Kanaalbroodje dat Machine vormt

174A6996

Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond


Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond
Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond
Double Furring Channel Roll Forming Machine voor plafond






1: onze voordeel:

1): fabrieksleveringsprijs.

2): we hebben geëxporteerd voor meer dan 10 jaar.

3): Onze klanten komen uit ongeveer 40 landen.

4): We hebben het professionele onderzoeksteam. Wij kunnen de machine volgens uw vereiste maken.

5): Hoogwaardig en hoogwaardig ontwerp

2.Specification


3.Component
1. Handmatige Decoiler --- 1Stel
2.Voedingsmateriaalapparaat --- 1Stel
3.Roller Voormalig apparaat --- 1Stel
4. Hydraulische Snijapparaat --- 1 Set
5.Hydraulic station --- 1Set
6. PLC Schakelkast
7. Productie rekken --- 1 sets


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.


Call us for further information !

Factory Business Card

Product Categorie : Light Gauge Steel Framing Forming Machine > Dubbel Furring plafond Roll vormen Machine

Klik Hier om onderzoek te sturen

Telefoonnummer:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobiel:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-mail:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei